Σελίδες

2022-05-28

Η Μαρία μας έφυγε...

Μεγάλο και δυσαναπλήρωτο κενό για όλους εμάς που τη ζήσαμε και συνεργασθήκαμε μαζί της, για τους συναδέλφους που συνυπηρέτησαν μαζί της, για τους φίλους της και φυσικά για τον γιο της και την αδελφή της, για τους οποίους η παρουσία της ήταν καταλυτική.

Η Μαρία στον Μπράλο το καλοκαίρι του 2020

Η Μαρία Χατούπη έφυγε, όπως έζησε. Δίνοντας τον άνισο αγώνα της με το χαμόγελο στα χείλη, με την καλοσύνη να μην την εγκαταλείπει ποτέ και να μην γκρινιάζει για την κακοτυχία της. Μέχρι τέλους ήταν η Μαρία της πίστης στην νίκη, η Μαρία των γλυκών και τρυφερών λόγων. Ακούραστη η ίδια, δεν επέτρεψε να μας κουράσει...

Ένα χαμόγελο στο οποίο έσβηνε κάθε πόνος και κάθε μαχαιριά. Ήρεμη δύναμη, συγχωρητική, έτοιμη να προχωρήσει μπροστά, σβήνοντας όλα εκείνα που εμάς τους άλλους μας πλήγωναν και μας καθήλωναν.

Η απώλεια της Μαρίας αφήνει μεγάλο και δυσαναπλήρωτο κενό στην Ομάδα Συντονισμού των ΕΝ ΔΡΑΣΕΙ, στην οποία από την πρώτη στιγμή της δημιουργίας της ανελλιπώς συμμετείχε. Όλοι εμείς που πορευτήκαμε, όχι μόνο θα την θυμόμαστε πάντα, αλλά θα προσπαθήσουμε ακόμα πιο συλλογική λειτουργία, να καλύψουμε το τεράστιο κενό που μας αφήνει...

Μαρία, εκ μέρους όλων των μελών της Ο.Σ. αλλά και όλων των συναδέλφων της ΤτΕ, που αναγνώριζαν στο πρόσωπό σου την ειλικρίνεια, την εντιμότητα και την αλληλεγγύη, στοιχεία που κοσμούν την ιστορική αλυσίδα των Τραπεζοελλαδιτών, σου ευχόμαστε καλό ταξίδι...

Την αγαπημένη μας Μαρία Χατούπη θα αποχαιρετήσουμε τη Δευτέρα 30.5.2022 στις 12.00 το μεσημέρι. στην εκκλησία Παναγία της Ρόμβης, Ευαγγελιστρίας 14, στο κέντρο της Αθήνας.

Η ταφή θα πραγματοποιηθεί αμέσως μετά στο Ζεμενό Κορινθίας. Όσοι θέλουν να παρευρεθούν εκεί και δεν έχουν μεταφορικό μέσο, θα πρέπει να το δηλώσουν στο 6972287889, προκειμένου εγκαίρως να οργανωθεί η μετακίνηση.

Η οικογένεια της Μαρίας επιθυμεί ,αντί στεφάνων, να γίνει κάποια δωρεά στον Σύλλογο Γονιών Παιδιών με νεοπλασματική ασθένεια « Η Φλόγα». Πληροφορίες ΕΔΩ.

Κώστας Ευσταθίου

Από την ομάδα συντονισμού των Τραπεζοελλαδιτών ΕΝ ΔΡΑΣΕΙ συνταξιούχων

efsyn.gr